Băuţi sau fără permis, pe drumurile judeţului

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri au depistat mai mulţi şoferi care nu au respectat legislaţia rutieră. Normal, vor avea de dat explicaţii în faţa oamenilor legii.

Astfel, duminică,  poliţiştii l-au prins pe DJ 173A, pe raza localităţii Prundu Bârgăului, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, precum şi pe un tânăr, de 31 de ani, ambii din comuna Bistriţa Bârgăului, care conduceau autoturisme aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Faţă de aceştia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeaşi zi, poliţiştii Biroului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Bistriţa, care conducea un autoturism pe raza municipiului fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiuniii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Nu în ultimul rând, se aliniază şi un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava,  care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

Şi pentru ca lista să fie completă, un tânăr din Rebrişoara nu doar că a condus fără a deţine permis, mai mult, a provocat şi un accident de circulaţie.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Rebrişoara, a condus un autoturism pe raza localităţii, iar la intersecţia cu drumul comunal Gersa, pe podul peste pârâul Gersa şi pe marcajul longitudinal continuu, a efectuat manevra de depăşire a unui autovehicul pe care l-a colizionat. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 18 ani,  nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările sunt continuate de către Postul de Poliţie Comunal Rebrişoara”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5