Fără permis şi băuţi, pe drumurile judeţului

Mai mulţi şoferi bistriţeni sunt cercetaţi pentru abateri la regimul rutier, după ce au fost depistaţi în trafic conducând fără a deţine permis şi după ce au consumat băuturi alcoolice.

            „În data de 1 mai a.c., poliţiştii Biroului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Bistriţa, care conducea un autoturism pe raza municipiului aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Şieu au depistat pe DJ 154, pe raza comunei, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, pe DJ 173, pe raza comunei Teaca, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Pinticu, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, transmite subinspector Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

         Potrivit sursei citate, faţă de conducătorii autovehiculelor sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5