Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate de Poliţia rutieră în Bistriţa-Năsăud

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră au acţionat pe principalele artere de circulaţie, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost folosite aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

„Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 380 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  103.605 lei, fiind reţinute 12 de permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare auto. Totodată fiind constatate 6 infracţiuni”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

           Astfel, duminică, poliţiştii au depistat, în trafic, un tânăr , de 19 ani, din localitatea Ilva-Mică, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Sângeorz-Băi, pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere de circulaţie provizorii expirate. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.          

         Tot duminică, a fost depistat un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Uriu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 pe raza localităţii Cristeştii Ciceului, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.              

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5