Miercuri, de la ora 18, te aşteptăm pe stadionul "Jean Pădureanu"! Susţine echipa Gloriei şi a Bistriţei, la promovare!

Echipa Gloriei trebuie susţinută în drumul spre promovare! Miercuri, de la ora 18, iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi pe stadionul Jean Pădureanu pentru a fi alături de CS Gloria 2018 BN în primul meci de baraj împotriva FC Corvinul 1921 Hunedoara. 

În cadrul unei conferinţe de presă, antrenorul principal Adrian Falub şi jucătorul Carl Davordzie au prefaţat partida, sperând ca atmosfera de pe stadion să fie una de sărbătoare, pentru a da energie echipei.

"M-aş bucura ca atunci când intră pe teren şi la arbitru să-i tremure fluierul, şi la adversari, picioarele. Sunt meciuri pentru comunitate, pentru Bistriţa, nu pentru antrenorul Falub sau pentru un alt jucător. E o comunitate care-şi doreşte ceva. Atunci când cineva vibrează cu toată energia şi cu tot sufletul, lucrurile acelea se îndeplinesc. Nu promovează numai jucătorii pe teren, promovează de la omul care tunde terenul până la omul cel mai important din club împreună cu spectatorii. Dacă lumea vine la stadion înseamnă că ai făcut ceva, te apreciază. Dacă reuşim să ne calificăm cred că putem spune că am făcut lucruri excepţionale, pentru că nu am avut răgaz să construim câte doi ani, noi am ajuns aici într-un an. Acum un an am plecat la drum cu un proiect, cu încredere, să construim un club care să poată face performanţă, adică să tragă în Liga a II-a ca prim pas. Am muncit mult, am crescut din punct de vedere administrativ, din punct de vedere tehnic. Am făcut rezultatele pe care ni le-am propus. În iarnă am terminat pe primul loc, am ajuns la un loc de baraj. Suntem pe un drum bun", a declarat Adrian Falub.

Antrenorul principal al Gloriei a menţionat că lotul pe care îl are la dispoziţie este tehnic, calitativ bun, iar băieţii vor lupta pentru această promovare.

"Avem un vestiar care, pe lângă faptul că are valoare din punct de vedere fotbalistic, are şi valoare din punct de vedere uman. E un lucru extraordinar pentru mine şi pentru club. Ştim cu toţii că va fi un meci greu, întâlnim un adversar puternic, tehnic, talentat, care a bătut toate recordurile în Liga a III-a în ultimii doi ani. E un club bine organizat, au mai multă experienţă ca noi, au jucat şi anul trecut barajul. Au un grup care joacă de mult timp împreună, dar miercuri jucăm acasă şi aici noi am făcut meciuri bune şi foarte bune. Pentru noi terenul acesta este magic.

         Am încredere mare în jucătorii noştri, am încredere că se vor bate, că vor da totul pentru o calificare, care va fi un lucru extraordinar, am rescrie istoria clubului care trebuie să ajungă înapoi unde i-a fost locul.

         Cred că trebuie să menţinem principiul de joc pe care l-am avut până acum, dar în anumite momente va trebui să ştim să ne apărăm bine, să suferim.

         E un meci, indiferent de rezultat cred că proiectul acesta trebuie să continue, echipa trebuie să ajungă unde şi-a propus şi cred că va ajunge acolo chiar dacă vor fi multe încercări. Sper ca proiectul să facă paşii corecţi şi să ajungă la cel mai înalt nivel", a mai spus Adrian Falub.

         Acesta a menţionat că primul meci nu-ţi dă siguranţa calificării, dar poate însemna o opţiune importantă. În opinia sa, ambele echipe sunt puternice, valoroase şi ar fi meritat să ajungă în Liga a II-a. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5