Vineri, hai la stadion! Gloria întâlneşte pe FC Bihor Oradea! Ultima repetiţie înainte de baraj!

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud întâlneşte vineri pe FC Bihor Oradea, în ultimul meci de dinaintea barajului de promovare în Liga a 2-a. Lovitura de începere a meciului va fi dată de unul dintre cei mai emblematici jucători ai Gloriei - orădeanul stabilit la Bistrița, Adrian Florea. În carieră sa de la Gloria, din perioada 1982-1990, a marcat de peste 120 de ori și s-a remarcat prin atitudine, joc și mai ales golurile din lovituri libere.
Adrian Falub, antrenorul principal, consideră că este un meci greu de abordat, mai ales că toate energiile sunt canalizate pe barajul cu Corvinul Hunedoara, iar un prim obiectiv a fost deja îndeplinit. „Toată lumea se gândeşte la baraj, dar avem meciul cu Bihorul, o echipă care merită felicitată pentru parcursul pe care l-a avut. E o echipă nesperat de bună pentru Liga a III-a şi a meritat să fie pe primul loc. Respect foarte mult Bihorul, mi-ar plăcea să-i batem vineri, dar toate gândurile merg spre baraj. Trebuie să nu ne accidentăm, să nu avem suspendări şi să încercăm să câştigăm meciul. Nu există o primă specială, a fost stabilit de la începutul anului. Nu sunt la prima experienţă, eu mai am ceva promovări, ceva meciuri decisive. Câteodată, o prea mare motivare poate să facă rău. Eu cred că un antrenor trebuie, în primul rând, să-şi cunoască foarte bine jucătorii, lotul, din punct de vedere mental, fizic. Nu cred că-ţi poţi face o strategie cu zece zile înainte, e ceea ce simţi tu. Dacă-i încarci prea tare, rişti să explodeze. (...)Jucătorii simt o presiune pentru că nu e uşor să munceşti un an de zile şi să depinzi de două meciuri. Vreau să cred că fiecare dintre jucători e conştient de responsabilitate pe care o are şi de ceea ce trebui să facem noi în continuare. Sunt încrezător, asta e important, şi am văzut că şi jucătorii sunt sub presiune, dar sunt responsabili”, a declarat Adrian Falub, în cadrul unei conferinţe de presă.
Alex Georgescu a menţionat că îşi doreşte ca echipa să facă un joc bun cu Bihorul, iar pentru primul meci de baraj, din 24 mai, vrea ca suporterii să plece fericiţi de pe stadionul "Jean Pădureanu".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5