Mihaela Ivan: Vă amintesc că a fost sacrificată o țară, pentru interese politice meschine!

O să las asta aici, ca la-nceputul lui 2021, când intrăm într-o criză economică ce o să ne zguduie, să vă amintesc că a fost sacrificată o țară, pentru interese politice meschine.
Bine..., și acum suntem în criză, dar suntem în perfuzii cu împrumuturi enorme, până trec alegerile parlamentare.
Incredibil ce v-au anesteziat cu manipularea. Și aceea plătită cu bani grei.
Așadar, datoria publică a ajuns în august la 450 de miliarde de lei, după un salt de 5,6 miliarde de lei în ultima lună de vară.
Este cel mai mare salt anual înregistrat vreo­da­tă, de la revoluţie încoace. Doar datoria nouă de 76,6 mld. lei înseamnă mult peste datoria pe care România o avea în 2008, anul de început al precedentei crize financiare, datorie care era de 66,6 mld. lei (18 mld. euro, la cursul leu/euro de 3,68 lei pentru un euro)!

 

Mihaela Ivan,

vicepreşedinte PSD BN

Comentarii

21/10/20 12:53
Daniel

Nu voi ați votat măriri aberante de pensii și pensii speciale,de salarii pentru profesori, pentru polițiști, pentru toată lumea, sperând să prostiți alegătorii și să falimentați guvernul? Acum urlați și vedeți pe cine ați falimentat: ȚARA, căci bugetul este al țării, dar asta prea puțin vă interesează dragi idioți pezedei.

21/10/20 15:24
un cetatean

Prin astfel de abordari dovediti ca sunteti fie rau intentionati,fie aerieni.Voi v-ati batut joc de tara, rostogolind masuri absurde de cheltuire a banilor care nu exista, iar acum muriti de grija noastra.
Costul pandemiei este greu de suportat de economiile puternice,si voi acuzati ca guvernul creste datoria externa.Normal, sa acopere costurile pandemiei si batjocura voastra.Partea buna este ca electoratul s-a maturizat, iar manipularile pesediste nu-si mai ating scopul.
Putin respect pentru cetatenii platitori de taxe si impozite,nu v-ar strica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5