Minciuni şi dezinformare marca Ioan Oltean

BIROUL DE PRESĂ PSD BN

Am asistat vineri la o nouă dovadă a manierei în care ACL, reprezentantă de co-preşedintele Ioan Oltean, înţelege să facă campanie: prin minciună şi dezinformare. Ne-a părut rău să auzim tocmai din gura unui om politic atât de bine informat, precum este Ioan Oltean, informaţii conform cărora în localitatea Breaza, din comuna Negrileşti, a fost întrerupt iluminatul stradal şi asta din dorinţa primarului PSD, Ioan Pugna, de a se răzbuna pe locuitorii, din cauza cărora Victor Ponta ar fi pierdut alegerile în localitatea respectivă.

            Să le luăm pe rând. Din anul 2000 şi până în prezent, de când Ioan Pugna este primar în comuna Negrileşti, PSD nu a pierdut vreodată alegerile în localitatea respectivă. În primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, în comuna Negrileşti, candidatul PSD, Victor Ponta a obţinut în secţia din localitatea Breaza 196 voturi, în timp ce candidatul ACL, Klaus Iohannis a obţinut 142 voturi. În celelalte două secţii de votare din comuna Negrileşti, candidatul PSD, Victor Ponta a obţinuta 58 voturi, iar Klaus Iohannis 36, respectiv Victor Ponta 355 voturi, iar Klaus Iohannis 174. Per total, în comuna Negrileşti, Victor Ponta a câştigat alegerile, cu 609 voturi, iar Klaus Iohannis le-a pierdut, cu 352 voturi. Informaţiile sunt cele furnizate de Biroul Electoral Central şi pot fi verificate de oricine. Aşadar despre ce răzbunare vorbim, domnule Ioan Oltean?!

            Mergând mai departe, într-adevăr, a existat o pană de curent în localitatea Breaza în cursul acestei săptămâni, care s-a remediat imediat. Dar asta nu este ceva inedit. Reţeaua de acolo, de fapt din toată comuna Negrileşti este veche, iar astfel de probleme sunt frecvente. Nici vorbă ca primarul Ioan Pugna să oprească iluminatul public. Ba chiar în  urmă cu 2 săptămâni toate becurile de pe stâlpii de iluminat public au fost înlocuite, tocmai pentru a pregăti reţeaua pentru sezonul rece. Aşadar despre ce răzbunare vorbim, domnule Ioan Oltean?!

            Deputatul Ioan Oltean continuă să mintă cu neruşinare şi să dezinformeze alegătorii din judeţul Bistriţa-Năsăud. Probabil asta este maniera în care înţelege ACL să adune voturi pentru Klaus Iohannis. Asta este de fapt “România lucrului bine făcut”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5