Ministrul Ioan Deneş: PSD nu a murit, doar puţin s-a odihnit!

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, ales vicepreşedinte al PSD BN, a precizat în cadrul Conferinţei de alegeri, că este important ca fiecare membru sau lider PSD să-şi facă o analiză pentru a vedea unde s-a greşit în campania de la europarlamentare de s-a ajuns la acest scor electoral, însă a fost pierdută doar o luptă şimai sunt trei scrutinuri de alageri în care social-democraţii pot câştiga bătălia. 

„Cetăţeanul niciodată nu greşeşte,îţi trasmite un mesaj, iaracesta trebuie înţeles foarte bine. Noi ne-am rezumat în a face aceste lucruri şi niciodată nu s-au făcut atâtea investiţii de administraţiile publice locale, în infrastructură, în spitale, în şcoli. Un singur lucru trebuie să mai facem, să stăăm de vorbă cu oamenii şi să le spunem în fiecare zi despre aceste lucruri. Vreau să transmit un mesaj adversarilor politici, care or fi aceştia, din judeţul nostru şi am să le spun următorul lucru: aici,în sală, sunt cei mai buni activişti pe care îi are un partid, dar trebuie să mergem la oamenii din localităţile unde locuim pe străzile noastre şi să vorbim cu ei. Am pierdut o luptă, mai avem trei, la final vom trage linia şi vom vedea cine a câştigat bătălia.  Le spun adversarilor politici: PSD n-a murit, doar puţin s-a odihnit”, a declarat Ioan Deneş.  

În context, ministrul Apelor şi Pădurilor a precizat că a fost în toate zonele calimitate, precum Şieu, Şieuţ, Mărişelu, Monor, Budacu de Jos, Cetate, şi le-a spus că Guvernul va interveni de urgenţăpentru amenajarea albiei râurilor, ceea ce se va întâmpla. „Rezolvăm problemele acestor oameni, pentru că de asta ne-aţi trimis la Bucureşti. Eu nu fac afirmaţii gratuite. Sm un respect pentru d-na prim-ministru, nu pentru că este preşedintele PSD, ci pentru că este om. Nu s-au întâmplat probeleme cu inundaţiile doar în Bistriţa-Năsăud, ci în foarte multe locuri din ţară, şi atunci când am discutat problema cu ministrul Finanţelor, am găsit înşelegere ca în toate zonele calamitate care necesită  lucrări hidrotehnice să fie finanţate. Avem aprobată printr-o hotărâre de Guvern suma de 195 milioane lei şi săptămâna viitoare, din surse proprii, vom mai finanţa celelalte investiţii necesare, cu o valoare de 75 milioane lei. (...) Vom avea lucrări pe situaţii de urgenţă care vor începe cel târziu la mijlocul lunii august, în toate aceste zone”, a spus ministrul Ioan Deneş.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5