COMUNICAT DE PRESĂ

Minstrul Turismului Elena Udrea la standul judetului Bistrita-Nasaud

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a vizitat, joi, standul judeţului Bistriţa-Năsăud la Târgul Internaţional de Turism de la Romexpo, din Capitală.

După deschiderea oficială a târgului, ministrul a vizitat o parte din standuri, iar timp de 20 minute a poposit la standul ,,Descoperă Bistriţa-Năsăud", stand organizat de Consiliul Judeţean Bistriţa - Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură, în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Deputatul PDL Ioan Oltean a însoţit-o în această vizită, iar prezentarea standului i-a fost făcută de către consilierii Geea Balazsy Titieni şi Bogdan Rusu.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că este impresionată de oferta turistică a judeţului nostru şi a apreciat în mod deosebit prezentarea făcută de organizatori.

Meşterul popular Virginia Linul i-a făcut cadou Elenei Udrea, un clop cu flori de pe Someş, iar preparatele culinare de la Jupânu au făcut-o să exclame că îi vom atrage la stand pe toţi vizitatorii cu astfel de produse tradiţionale. A închinat şi un pahar cu ţuică de Bistriţa, iar mai apoi dansatorii de la ansamblul folcloric ,,Păuniţa” din Sîngeorz - Băi au invitat-o la joc, la o învârtită de pe Someş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]