Turismul bistriţean promovat cu succes

Standul judeţului nostru de la actuala ediţie a Târgului de Turism al României (TTR) a dovedit din plin că implicarea Consiliului Judeţean, a Centrului Judeţean pentru Cultură şi a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă în parteneriatul creat tocmai pentru acest eveniment, a fost o idee fericită.

Prezentă la deschiderea celei de-a 23-a ediţii a TTR, ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a acordat o atenţie specială standului judeţului nostru şi a apreciat în mod deosebit prezentarea făcută de organizatori. Meşterul popular, Virginia Linul, i-a făcut cadou Elenei Udrea, un clop cu flori de pe Someş.

Conceptul prezentării realizate de Consiliul Judeţean - atât la stand cât şi la momentul special organizat de delegaţia bistriţeană - a marşat, de această dată - pe promovarea a patru domenii, respectiv ,,Turism montan”, ,,Ţinutul lui Dracula”, ,,Bistriţa Medievală” şi secţiunea ,,Tradiţii şi folclor”. Şi de data aceasta, ,,Ţinutul lui Dracula” a fost deja declarat de specialişti şi operatorii din domeniu ca cel mai atractiv obiectiv.

Prima participare a judeţului Bistriţa-Năsăud la acest târg naţional şi internaţional desfăşurat la Bucureşti a constituit un succes, standurile şi materialele prezentate suscitând interesul unui număr mare de vizitatori. Participarea la acest târg a constat în organizarea unui stand de promovare a obiectivelor turistice din judeţul nostru, asigurarea de materiale promoţionale şi demonstraţii de artă populară.

Peste 240 de expozanţi din 18 de ţări au participat în perioada 25-28 martie la cea de-a 23 - a ediţie a Târgului de Turism al României, organizat sub patronajul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Bulgaria este din nou în topul destinaţiilor cu cele mai bune servicii oferite, un sejur de 7 zile la hotel de 5* all inclusiv pornind de la 200 euro/persoană. La acelaşi preţ, turiştii pot alege o vacanţă în judeţul Bistriţa-Năsăud, all inclusive, plus vizitarea unor obiective turistice din zonă.

Comentarii

31/03/10 01:34
Vizitator

O veste excelenta. Pe unde trece Udrea ceste...perfect adevarat, turistii deja isi fac simtita paritia

31/03/10 00:55
Dana

Pentru ca are cine sa-l promoveze. Udrea abia ce a plecat de acolo si turistii au dat navala. un exemplu mai mare de atat pt un ministru competent mie una nu-mi vine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]