Mircea Diaconu a plecat cu un Aro prin țară în campanie electorală. La Bistriţa ajunge luni, în faţa Bisericii Evanghelice

Bistriţa, 5 mai, ora 18.30, în faţa Bisericii Evanghelice

Candidatul independent la Parlamentul European, Mircea Diaconu, a plecat în campania electorală prin țară. Diaconu a luat-o din loc cu autoturismul propriu, un arhicunoscut Aro, sâmbătă după-amiază din piața Victoriei, iar prima oprire a fost programată la Brașov, conform site-lui puterea.ro . El a precizat că va parcurge timp de 22 de zile 63 de localități în care va discuta cu susținătorii săi.

"Plec prin țară. Voi pleca singur, în mașină, dar nu sunt singur în țara asta. Mă duc într-un circuit care o să aibă sigur 63 de localități, cu locații și cu ore fixe, în care o să mă întâlnesc cu oameni care au strâns semnături, care s-au organizat acolo. I-am sunat și mă întâlnesc cu dânșii să le mulțumesc și în felul acesta. Mă întâlnesc cu presa locală, răspund la orice întrebare, mă văd cu lumea, mai mănânc ceva, mai dorm, iar merg. E un lucru pe care mi-l doresc de multă vreme să umblu prin toată țara noastră și nu am avut timp chiar atât de mult, dar așa 22 de zile prin țară cu mașinuța, este o bucurie. Am tot ce îmi trebuie lumânare, chibrit ... am absolut totul, pot să fac focul undeva, mi-am luat și de gătit pe câmp, mi-am luat un sac de dormit, mi-am luat un scaun pliant. Vor fi niște locuri unde o să se oprească mașina singură, nu o să pot merge mai departe de frumos ce e și o să stau puțin acolo să mă mai uit și eu la cer, la copaci, la munți, la oameni. E atât de frumos. Cam asta îmi doresc și asta e forma mea de campanie, de comunicare cu niște oameni care sunt alături de mine, de noi", a declarat Diaconu.

Candidatul independent a mai adăugat că mașina cu care a plecat în campania, și cu care va pargurge în jur de 6.000 de kilometri, este foarte pregătită de acest drum lung: "Nu am emoții. Da' ce e prima oară oară în viața mea? Când eram tânăr cu alta (mașină — n.r.) pe care o am și acum, pe care o am de 36 de ani, e o mașină de epocă, plecam cu soția mea (...) prin Europa. Mâncam în ea, dormeam în ea, ne spălam rufele, le agățam, se uscau în mers. E ceva ce îmi place. S-au uitat cei de la Câmpulung, acolo s-a născut mașina, s-au uitat peste tot, au schimbat plăcuțele de frână și au zis că e în regulă", a încheiat Diaconu.

Comentarii

03/05/14 22:10
crin

Il votez ca intre barbati independenti.

06/05/14 10:20
Vizitator

Mircea Diaconu, intrand in politica s-a transformat. Un actor grabit a devenit un turist ratacit, ca in versurile cantecului interpretat de Doru Tufis:

Natasha, pasare subtire
zadarnica si alba-n cioc
danseaza-n cafeneaua Puskin cu blandul Vania kazacioc
Evcuska doarme-n cuib de vodca visand navoade pentru pesti
simt dup-atata soare, sincer un chef nebun sa te doresc

sunt un turist ratacit
de unde sunt plecat cu drumul si ce bagaje am avut
natasha se topeste-n brate soptindu-mi
“kak ti bia zavut”
gimnastica de-nviorare
cu saritura peste cap Vasovski invata sa traiasca s-apoi sa moara vertical
Esenin il ascunde-n suflet pe zurbagiul cainigiu
iubirea ne tot da de urma dar noifugim ,fugim, fugim

sunt un turist ratacit in piata rosie si rece
se-ntoarce viate spre arbat sa ceara cerului iertare
dar clopotele nu mai bat,
sa ceara cerului iertare
dar clopotele nu mai bat

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5