Mircea Diaconu: Voi bea şampania victoriei în toate oraşele prin care am trecut în campanie

Candidatul independent pentru alegerile europarlamentare Mircea Diaconu a promis, luni, în timpul vizitei pe care a făcut-o în municipiul Bistriţa în cadrul turneului său electoral, că, dacă va câştiga în 25 mai, în următoarea zi îşi va lua maşina ARO şi va face un scurt tur de stadion prin toate oraşele prin care a trecut în cele 22 de zile, pentru a bea alături de susţinători şampania victoriei, scrie Agerpres.

Pe 25 mai, seara târziu, o să ştim cam ce s-a întâmplat. Dacă e pozitiv, pregătesc iar ARO şi mai fac un tur rapid de stadion cu o şampanie. Atât, o şampanie în fiecare loc. Să bem o şampanie, atât, şi am plecat mai departe', a spus Diaconu.

La întâlnirea de la Bistriţa, programată să aibă loc lângă Biserica Evanghelică din centrul istoric, au participat aproximativ 30 de cetăţeni. Printre acestea s-au numărat o parte dintre bistriţenii care au protestat în stradă la începutul anului 2012 împotriva guvernului Boc, cadre didactice.
Oamenii i-au cerut lui Mircea Diaconu ca, în eventualitatea în care va obţine voturile necesare pentru a deveni europarlamentar, să rămână independent, lucru pe care acesta a promis că îl va face.

Întrebat de un jurnalist dacă va face un film după turneul său electoral numit 'Ocolul României în 22 de zile', Diaconu a răspuns că povestea sa seamănă cu un film american, care în general se termină cu happy-end.

'Un film trebuie să fie ceva interesant, ceva palpitant. Asta este o poveste, atâta tot, şi nu-i ştim finalul încă. A început foarte frumos şi a curs foarte bine până aici. E ca un fel de film american, în care un cetăţean are o problemă şi alţi cetăţeni, din spirit civic, sunt alături de el. E o poveste tipic americană, care în general are happy-end. Nu ştim ce va fi aici', a spus Diaconu.

Mircea Diaconu: Haideţi să le spunem adevărul despre ţara noastră!

,,Eu unul m-am săturat să rabd mizerii, obrăznicii şi abuzuri de la soiul de şefi de casă de pe aici şi să fi pus la colţ pe nedrept de cei de afară.
N-am furat, n-am omorât pe nimeni şi nici n-am dat vreo lovitură de stat. De aceea, vreau să fiu cetăţean european cu toate drepturile!
Eu cred că suntem mulţi cei care ne-am săturat. Pe 25 mai, haideţi să ne numărăm! Să vedem câţi suntem cei care vrem o şansă pentru noi înşine în ţara noastră şi un alt obraz pentru România.”

Comentarii

07/05/14 08:11
Vizitator

Dupa atata sampanie, sa nu intri in coma alcoolica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5