Mircea Geoană: „Sunt convins că PSD va reuşi o victorie, aici în judeţul Bistriţa-Năsăud”

„PSD se află pe val şi se îndreaptă spre câştig în alegerile viitoare. Sunt satisfăcut de calitatea candidaţilor noştri, o echipă tânără, coerentă cu o reputaţie morală impecabilă” a declarat liderul PSD, Mircea Geoană, ieri la Bistriţa. Candidaţii PSD pentru alegerile parlamentare din judeţele Maramureş, Satu-Mare, Cluj, Sălaj, Alba şi Bistriţa-Năsăud s-au reunit în oraşul nostru pentru a stabili strategia de campanie pentru alegerile din toamnă. Au răspuns invitaţiei candidaţilor din Regiunea de Nord-Vest, liderul Mircea Geoană, directorul de campanie Miron Mitrea, alături de vicepreşedinţii Liviu Dragnea, Ion Toma şi Ilie Sârbu. După ce a mulţumit liderului judeţean, Radu Moldovan, şi primarului Ovidiu Creţu, pentru modul cum a fost organizată reuninea de la Bistriţa, Geoană a trecut în revistă strategiile de campanie pe zona Transilvaniei.

„Propunem mari proiecte de infrastructură. Pe lângă continuarea acţiunilor de modernizare, am decis să încheiem lucrările la şoseaua Bistriţa-Cluj, centura de ocolire, dar şi drumul de legătură cu Moldova.

Pe platforma industrială a Bistriţei, activitatea e promiţătoare. Am vizitat Comelful, care demonstrează încă o dată, că atunci când există capacitate managerială, există şanse de dezvoltare europeană. La alegerile din noiembrie suntem optimişti, şi aşteptăm din Transilvania o surpriză plăcută”, a declarat Mircea Geoană în cadrul întâlnirii cu presa.

Liderul PSD a vorbit şi despre criza economică din State.Potrivit lui Geoană, aceasta va avea efecte indirecte asupra ţării noastre, iar obligaţia viitorului guvern este găsirea unor noi soluţii prin apelarea de fonduri europene. În acelaşi timp Geoană a cerut membrilor PSD să stea „ca o pavăză pentru cei cu salarii mici. Salariile mai bune şi pensiile mai bune sunt un mic motor pentru dezvoltarea economică”, a încheiat Mircea Geoană.

Tot în cursul zilei de ieri, membrii PSD au vizitat Biserica Evanghelică, cu scopul de a găsi noi fonduri pentru reabilitarea acestui simbol al oraşului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5