Mitropolitul Andrei, sute de preoţi şi mii de credincioşi, cu ramuri de salcie în mâini, în procesiune religioasă pe străzile Bistriţei

Cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, va avea loc în premieră la Bistrița, o Procesiune religioasă, în sâmbăta de Florii, începând cu orele 17, când la biserica de la ”Coroana” Înaltpreasfințitul va sfinți apa cu care vor fi binecuvântate ramurile de salcie.
Procesiunea religioasă se va desfășura pe următorul traseu: Protopopiatul Ortodox, str. Dornei, Piața Centrală, Gh.Șincai și str. A.Odobescu până la biserica ” Sf.Trei Ierarhi”, unde se va oficia la orele 18 slujba Vecerniei.
Această manifestare duhovnicească ne aduce aminte de drumul pe care l-a parcurs Mântuitorul nostru Iisus Hristos din Betania la Ierusalim, înainte cu o săptămână de Patimile și Învierea Sa din morți.
Înaltpreasfințitul Arhiepiscop și Mitropolit Andrei va fi însoțit de preoți, diaconi, călugări și mulțime mare de credincioși cu ramuri de salcie în mâini.
Vă așteptăm cu mult drag la această manifestare religioasă!

Pr. Emanuel Vidican

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5