Modernizarea Gării Bistriţa, licitată în 10 martie

Licitaţia pentru atribuirea contractului de modernizare a staţiei de cale ferată din Bistrita va fi organizată în 10 martie. Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" a estimat că valoarea lucrărilor ajunge la 56.535.707 lei. Investiţia de peste 12 milioane euro este finanţată din fonduri nerambursabile de la Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională (69,25%) şi de la bugetul de stat (30,75%).

Termenul de finalizare a obiectivului va fi de 24 luni de la atribuirea contractului, iar în alegerea ofertei câştigătoare preţul va avea o pondere de 80%, iar propunerea tehnică de 20%.

Gara Bistriţa este inclusă alături de alte 15 staţii de cale ferată, în programul “Modernizarea unor staţii de cale ferată importante din România. În data de 3 februarie vor avea loc licitaţiile pentru atribuirea contractelor pentru staţiile CF Slatina, Râmnicu Vâlcea şi Reşita Sud, iar în zilele de 10, 15, 17, 21 şi 24 martie se vor organiza proceduri de achiziţii publice pentru staţiile Zalău, Bistriţa, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş, Piteşti, Giurgiu, Slobozia Veche, Călăraşi Sud, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ şi Brăila, urmând ca tot în acest an să fie organizata licitaţia şi pentru staţia CF Alexandria. Valoarea lucrărilor a fost aproximată la 332.821.280 lei, fără TVA.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]