Circulaţie feroviară întreruptă între Lunca Ilvei-Ilva Mică. Trei trenuri oprite în staţii

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 9:00, traficul feroviar a fost reluat, deocamdată cu locomotive diesel, pe secţia de cale ferată 502, între Ilva Mică şi Vatra Dornei. Circulaţia trenurilor a fost întreruptă din cauza unor copaci doborâţi de vânt pe calea ferată.

Din  cauza unor copaci căzuţi pe secţia de cale ferată 502, pe tronsonul Lunca Ilvei - Ilva Mică, trei trenuri de călători sunt oprite în staţii, pe parcurs. „Întrucât este afectat şi firul de contact, este posibil ca trenurile să fie tractate ulterior cu locomotive diesel”, se precizează pe Infotrafic.

         De altfel încă de aseară, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 502 Bistriţa – Vatra Dornei este întreruptă între staţiile CF Silhoasa şi Lunca Ilvei, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce un copac s-a prăbuşit peste calea ferată (din cauza vântului puternic).

Din acest motiv, trenul Regio 4206 Bistriţa – Vatra Dornei nu şi-a mai putul continua deplasarea. De asemenea, trenurile IR 1834 Timişoara – Iaşi şi IR 1831 Iaşi – Cluj-Napoca staţionează în staţii (Lunca Ilvei, respectiv Silhoasa).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5