La Clubul Pensionarilor din Bistriţa

„Moş Crăciun” a venit, cu drag, la persoanele vârstnice

Într-o atmosferă deosebită şi o organizare de excepţie a avut loc la Clubul Pensionarilor din Bistriţa, aflaţi în curtea Casei Judeţene de Pensii B-N, organizarea Consiliului Judeţean pentru Persoane Vârstnice, o minunată, binemeritată şi emoţionantă întâlnire între „Moş Crăciun” şi cei care ne-au dat viaţă, ne-au îngrijit, au muncit şi s-au sacrificat pe „altarul truditorilor” şi la care merită să le zicem permanent „săru’ mâna” – pensionarii noştri dragi şi frumoşi.
În faţa unei săli arhipline le-au dedicat frumoase colinde elevii de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, fiind răsplătiţi cu daruri de Moş Crăciun. A urmat un superb şi emoţionant miniconcert de colinde interpretat de un grup de colindători pensionari, un solist vocal şi instrumentist, fiind răsplătiţi cu ropote de aplauze.
Preşedintele Consiliului Judeţean pentru Persoane Vârstnice – TĂNASE SOMEŞAN, a precizat că: Este o sărbătoare frumoasă pentru noi, pensionarii, ne bucurăm că dl. primar Ovidiu Creţu este cu noi. Vă dorim sănătate, fericire şi „La mulţi ani!”
În cuvântul său, „Moş Crăciun”, în persoana d-lui primar al municipiului Bistriţa, ing. Ovidiu Creţu, cel care a fost, este şi va fi alături de această categorie de cetăţeni, le-a expus gândurile „Există Moş Crăciun pentru cei care cred în el şi trebuie să trăim mirajul Crăciunului, la fel ca şi cei mici”. „M-am întâlnit cu Moş Crăciun, mi-a spus că aţi fost cuminţi şi meritaţi atenţia noastră cu drag şi din inimă.
La mulţi şi fericiţi ani şi Sărbători fericite dragi pensionari”.
Au primit daruri din partea Primăriei Bistriţa, iar Moş Crăciun le-a împărţit cu plăcere şi din inimă.
Un gest nobil pentru pensionarii noştri şi le dorim sănătate, împliniri şi sărbători fericite din partea noastră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]