Moşul a fost darnic la Căian aducând 500 de cadouri pentru copiii din comună

Moş Nicolae a bucurat 500 de copii cuminţi, de la gradinită până la cei de clasa a VIII-a. Primarul Paul Ştir, alături de deputatul Daniel Suciu, le-au făcut această zi mai frumoasă copiilor din comuna Căianu Mic.
De la cei din ciceu poieni, la cei din Dobric, Căianu Mare, şi centrul comunei, Căianu Mic, toţi copii au primit dulciuri de la moş, o tradiţie deja de când la cârma comunei se află tânărul primar.

"Astăzi Moşul a făcut un scurt popas in comuna noastră . Alături de domnul deputat Daniel Suciu , am vizitat toții copii din școlile aparţinătoare comunei , unde Moşul a împărțit cadouri unui număr de 500 elevi. Copiii acestei comune merită astfel de bucurii , deoarece orice comunitate pentru a se dezvolta are nevoie de o anumită bază care să contribuie la bunul mers în societate . Pe această cale urez acestor minunaţi copii un viitor prosper şi binecuvântat şi cred că fiecare din ei, pe viitor, poate contribui ca numele comunei noastre să fie reprezentat cu cinste. La Mulți Ani copii !!!" este mesajul edilului Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5