Cu ajutorul primarului Paul Ştir, Moş Nicolae a ajuns la Căianu Mic. Peste 400 de copii s-au bucurat de cadouri

Moş Nicolae a coborât din pagini de poveste şi a ajuns pe Valea Ţibleşului, în comuna Căianu Mic cu ajutorul primarului Paul Ştir.
„Moș Nicolae a oferit peste 400 de cadouri și multă bucurie copilașilor din comuna noastră, de la preșcolari până la clasa a VIII-a. Moșul a poposit la cele trei grădinițe cu program normal din localitățile Căianu Mic, Căianu Mare și Dobric, Școala Gimnazială Dobric și Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” Căianu Mic. Mulțumesc Consiliului Local Căianu Mic pentru susținerea acestei acțiuni. Dragi copii, Bunul Dumnezeu să vă facă parte numai de bine și să vă ajute să fiți întotdeauna o bucurie pentru părinții voștri” transmite Paul Știr.
Tot astăzi, Primăria și Consiliul Local Căianu Mic, în colaborare cu Liceul Tehnologic "Ion Căian Românul" Căianu Mic și Școala Gimnazială Dobric, au pregătit un spectacol interactiv pentru copii, de Moș Nicolae! De la ora 17:00, în parcul central din localitatea Căianu Mic, va avea loc un spectacol interactiv, dedicat copiilor, intitulat "Poveste de Iarnă"!
" Spectacolul va fi susținut de Trupa Sclipirici și se adresează tuturor copiilor din comuna noastră și nu numai! În cadrul spectacolului, copiii se vor bucura de cântecele, povestioare, jocuri și alte surprize frumoase! Spectacolul se va desfășura într-un decor de poveste, parcul central din Căianu Mic fiind împodobit cu multe luminițe, care vor fi o bucurie în plus pentru toți copiii. Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de un program inedit, organizat într-un cadru mirific! Participarea va fi liberă" transmite primarul Paul Ştir.

Felicitări primarului Paul Ştir pentru că este alături şi de cei mici care vor fi viitorul comunei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5