Motive de petrecere pentru Gabriela Montoiu

sursa: facebook

Consilierul judeţean Gabriela Montoiu a avut motive serioase de petrecere, în această săptămână. În primul rând, frumoasa doamnă a politicii bistriţene a avut ziua de naştere. Care nu s-a lăsat fără sute de mesaje de felicitare pe facebook, dar şi telefoane şi flori, multe flori.

Gabriela Montoiu este şi o mamă împlinită. În urma notelor bune la Evaluarea Naţională fiica ei, Romana, este elevă la clasa bilingvă de ştiinţe ale naturii de la Colegiul Naţional “Liviu Rebreanu” Bistriţa.
“Sunt foarte fericită şi nu mă pot abţine să nu împărtăşesc această bucurie. Am aflat rezultatele cu puţin timp în urma. Elevă la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, secţia bilingv-ştiintele naturii …Dumnezeu mi-a dăruit un copil deosebit!”, posta Gabriela Montoiu pe Facebook.

Tot din această săptămână, firma Gabrielei Prompt Communication are sediu nou, în Piaţa Mică la nr. 3, fiind amenajat după gusturile managerului.
Iată de ce gabriela a avut parte de o petrecere frumoasă, la una dintre cele mai elegante terase din Bistriţa, când i-au fost alături atât fiica, cât şi prieteni dragi.

"Va multumesc tuturor pentru gandurile bune...pentru prezenta voastra in viata mea...cand sunteti aproape, cand sunteti departe...pentru ca existati!
Sa aveti parte de un weekend senin!" postează azi pe facebook preşedinta Organizaţiei de Femei a PDL, Gabriela Montoiu.
Încă odată îi transmitem toate gândurile noastre bune, putere de muncă şi La mulţi ani !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5