Mulţumim, Valentina Ardean Elisei! Handbalista Gloriei s-a retras de la echipa naţională!

Handbalista Valentina Ardean-Elisei a susţinut, miercuri seara, la Braşov, ultimul său meci în echipa naţională a României. Fetele noastre s-au impus în faţa Ucrainei, scor 27-24, la Braşov, în preliminariile EURO 2020, Alice reuşind să marcheze trei goluri.

„Astăzi a fost ultimul meci al lui Alice la echipa naţională. Am împărţit multe momente frumoase, a fost unul dintre oamenii de baza din ultimii 15 ani. Colegă şi profesionistă desăvârşită. Echipa naţionala o să-ţi ducă lipsa, Alice!'', a scris Cristina Neagu.

Un mesaj frumos a transmis şi Eliza Buceschi: „A fost o onoare şi un privilegiu să joc alături de tine în ultimii 6 ani! Ai realizat atât de multe lucruri frumoase care vor rămâne pentru totdeauna cu noi. O inspiraţie pentru noi, cele mai tinere, profesionistă desăvârşită, plină de energie pozitivă, care a avut un impact asupra noastră, a tuturor. Naţionala de handbal a fost mai bună cu tine în ea, dar nu am niciun dubiu că vei reuşi în tot ceea ce vei face de acum!'”.


Extrema stânga Valentina Ardean Elisei (37 ani) joacă la CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, cu care s-a clasat pe locul al treilea în sezonul trecut al Ligii Naţionale.

Valentina Elisei a început handbalul la Focşani, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Remin Deva (2000-2004), ZRK Knjaz Milos (2004-2006), în Serbia, la Oltchim Râmnicu Vâlcea (2006-2012), CSM Cetate Deva (2013), HCM Baia Mare (2014-2016) şi SCM Craiova (2016-2018).

Jucătoarea originară din Focșani este vicecampionă mondială în 2005 şi dublă medaliată cu bronz, la Campionatul Mondial din 2015 şi la Campionatul European din 2010. A fost aleasă de trei ori în All Star Team la marile competiţii, europene sau mondiale, dar şi cea mai bună extremă stânga.
Din anul 2016 este antrenor de handbal, dar deţine şi un master în Management şi Sport şi un altul în Managementul organizaţiilor şi evenimentelor sportive.      

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5