Primim la redacție

Mulțumiri și adâncă recunoștință doctorului chirurg Florin Jianu de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, pentru profesionalism și omenie!

"Mă numesc Georgeta Maria Bar. 

Prin intermediul ziarului Răsunetul din Bistrița, doresc să aduc mulțumiri și adâncă recunoștință doctorului chirurg Florin Jianu, de la Spitalul Județean Bistrița, pentru profesionalismul și omenia de care a dat dovadă în timpul intervenției chirurgicale asupra corpului meu. De asemenea, aduc mulțumiri întregii echipe de colaboratori,ai Dr. Florin Jianu, din sala de operație.

Să vă dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă, mulți ani de aici înainte", este mesajul transmis redacției de către pacienta din Bistrița. 

*** 

În cele mai dificile momente din viața noastră, faptul de a interacționa cu medici, asistente, care dincolo de profesionalism și devotament, dau dovadă de empatie, este un lucru extrem de important. De aceea, putem spune un "Mulțumesc"  medicului și echipei care a adus o rază de soare și de speranță în viața noastră. 

 

 

Comentarii

25/09/23 20:19
Ana Maria Biriș

Felicitări și respect! 😊🥰🤩

25/09/23 22:27
Florea Ioan

Un medic foarte profesonist, empatic, onest, cu o blandete aparte. Dumnezeu sa il binecuvanteze cu sanatate,viata lunga si tot ceea ce are nevoie pentru a ramane la fel de-a lungul carierei medicale. Multumesc domnule doctor Jianu pentru interventia chirurgicala de exceptie.

27/09/23 09:07
Istrate Ana

Felicitari si multumiri acestui deosebit medic,ce mi-a salvat viata,cu priceperea,rabdarea si deosebita Dansului omenie !
Ma rog pentru sanatatea si fericirea familiei Dumneavoastra !

28/09/23 13:53
Leontina elena ...

Felicitări, un medic deosebit!

08/05/24 19:04
Maria Uțiu

Doresc să-mi exprim aprecierea și mulțumirea pentru medicul chirurg Floriin Jianu de la SJU Bistrița, de modul în care s-a ocupat de sora mea, Lidia Hiticaș. Apreciez felul de comportament blând și răbdător față membrii familiei. Îi doresc multă sănătate, putere de muncă și să crească din succes în succes profesional. Mult respect !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5