Neia Lăcătuş: La europarlamentare, romii o susţin pe Gabriela Montoiu

Preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor Pro-Europa, consilierul judeţean Emil Neia Lăcătuş, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că le va cere romilor din judeţ ca la alegerile pntru Parlamentul European să voteze lista de candidaţi a PDL. Neia Lăcătuş a menţionat că va fi în campanie alături de democrat-liberali, cei care i-au întins o mână în 2012 pentru a ajunge în funcţia de consilier judeţean.

          “Eu îi îndrum pe liderii mei şi pe romi ca la alegerile europarlamentare să susţină candidatul nostru de pe listele PDL, pe doamna Montoiu. Ştiu, şanse…dar noi treaba ne-o facem până la capăt. Eu voi fiu în campanie, voi fi prezent în fiecare comunitate şi voi încerca să îi lămuresc pe fiecare să susţină lista PDL pentru europarlamentare”, a declarat Neia Lăcătuş.

          Acesta le-a cerut primarilor aleşi sub sigla PDL “să nu uite de unde au plecat” şi să se implice în campania electorală.

          “Fac un apel către primari, cei de pe eşichierul politic al PDL, cei 26 care au ieşit cu PDL. Atât vreau să le spun: să nu uite de unde au plecat, să şină cont de asta. Mai mult, celor care sunt vrednici, vreau să le mulţumesc pe această cale. Primarii vor da tonul în alegerile europarlamentare, primarii vor di primii care vor ieşi în comunitate şi care vor spune cum să voteze şi dacă să iasă la vot.

          Am mai avut discuţii cu primari care au ieşit cu PDL (n.n. – şi care au schimbaz macazul)  şi le-am spus să nu uite de unde au plecat, pentru că toata se învârte şi nu se ştie niciodată. Să iasă la treabă şi să-şi facă treaba, pentru că în campanile, PDL a fost lângă ei, cu materiale, cu tot ce le trebuie. Ei încearcă să uite de unde au plecat”, a declarat Neia Lăcătuş.  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5