Romii au căzut la înţelegere cu democrat-liberalii

Romii merg alături de democrat-liberali la viitoarele alegeri europarlamentare şi prezidenţiale. Vineri, 22mai, Partida Romilor va semna la nivel judeţean un protocol de colaborare cu PD-L.

„Avem la nivel naţional o înţelegere tacită cu PD-L şi domnul Păun ne-a sugerat ca şi la nivel judeţean să ne întâlnim şi să semnăm un protocol de colaborare cu PD-L. Am avut prima rundă de întâlniri, săptămâna trecută, şi în 22 mai, la Consiliul Judeţean vom semna acest protocol”, a precizat Emil Neia Lăcătuş, preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Bistriţa-Năsăud.

În urma acestui protocol, Partida romilor va desemna o persoană care va face parte din cabinetul preşedintelui CJ, reprezentanţi în consiliile locale ale primăriilor şi în ATOP.

„Protocolul, aşa cum ne-a spus domnul deputat Oltean va presupune un consilier pe lângă domnul preşedinte Liviu Rusu. De comun acord cu Biroul Permanent Judeţean vom stabili cine este această persoană. În consiliile locale, unde nu avem consilieri, trebuie să se găsească modalitatea de a angaja o persoană de etnie romă şi sigur acel loc pentru ATOP, care până acum l-am deţinut eu şi pe care sigur trebuie să fie un reprezentant al Partidei Romilor”, a declarat Emil Neia Lăcătuş.

Neia Lăcătuş le-a cerut romilor din judeţ să facă ceea ce trebuie în campanie, astfel încât lucrurile să fie în folosul lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5