Nexxon redeschide Centrul de anvelope din Cluj

Compania Nexxon a cumparat Centrul de anvelope din Cluj-Napoca de la Profile Distrityre, facand o investitie de peste 2 milioane de euro, continuand astfel extinderea sa pe piata interna.

Nexxon a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil din Romania si lider in distributia anvelopelor si a camerelor de aer, confirmand-usi pozitia pe piata si in conditii de instabilitate economica, optand pentru dezvoltarea afacerii.

Specialistul nr.1 în anvelope, Nexxon importă si distribuie o gamă completă de anvelope agroindustriale şi pentru autoturisme, de la ATV-uri şi până la camioane, pentru cele mai diverse maşini şi nevoi de utilizare, atât de la branduri foarte renumite, cât şi de la branduri mai puţin cunoscute, dar performante şi atractive din perspectiva raportului calitate/preţ, iar accesoriile pentru anvelope si serviciile de vulcanizare completează oferta.

Avand sediul central in Targu Secuiesc si puncte de lucru in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Baia Mare, Nexxon dupa ce a deschis in acest an filiala din Iasi isi schimba sediul din Cluj dintr-o zona cu acces dificil, intr-o zona ofertanta in perspectiva finalizarii centurii ocolitoare a Clujului. Situat la iesirea din Cluj-Napoca spre Dej, intr-o zona intens tranzitata si de perspectiva pentru segmentul business-to-business al afacerii, noua locatie, care consta dintr-o cladire de 2500 mp si un teren de 9000 mp este un spatiu cu traditie in domeniu.

Prin acest demers, Nexxon si-a propus sa-si imbunatateasca atat serviciile retail, cat si deservirea clientilor din judetul Cluj respectiv judetele limitrofe Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Mures si Salaj.

Pornind de la o strategie bine pusa la punct, sustinuta de valori precum promptitudinea, profesionalismul si flexibilitatea, Nexxon si-a facut o profesiune de credinta din a-si satisface partenerii si a investit resurse, timp si energie pentru a atinge un obiectiv extrem de ambitios, acela de a deveni Specialistul nr. 1 in anvelope de pe piata romaneasca.

“Increderea este ingredientul principal al relatiilor pe care le construim impreuna cu partenerii si clientii nostrii. Printr-o strategie de business eficienta, sustinuta de munca asidua si mult entuziasm, am ales sa raspundem si celor mai exigenti cerinte ale clientilor distribuitori de anvelope si detinatori de flote auto, Nexxon devenind in cativa ani Specialistul Nr.1 in anvelope.” – a declarat Dl Barta Vilmos, director executiv.

An dupa an compania a inaintat catre realizarea telurilor sale. Continua cautare de noi solutii pentru imbunatatirea constanta a gamei de produse, dezvoltarea pachetului de servicii destinate construirii unei relatii ferme si de incredere cu partenerii, protejarea clientilor prin diferite metode si politica orientata permanent catre satisfacerea deplina a acestora, au stat la baza succesului companiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5