Nicio victorie, după patru etape, pentru fotbalistele de la Heniu Prundu Bârgăului

         Superliga de fotbal feminin a României şi-a disputat primele patru etape, şi de această dată Olimpia Cluj, campioana en titre, instalându-se în fruntea clasamentului. Surpriza vine din partea ACS Heniu Prundu Bârgăului, care ediţia trecută a terminat pe locul III şi a jucat semifinala în Cupa României. Echipa din Prundu Bârgăului nu a reuşit nicio victorie, mai mult, mai toate adversarele făcând golaveraj.

         Astfel, în prima etapă Heniu Prundu Bârgăului a fost învinsă cu 5-0 de Real Craiova, pentru ca în etapa a II-a Olimpia Cluj să mai înscrie de 11 ori. În etapa a III-a, bârgăuancele au fost învinse de Navobi Iaşi cu 7-1, duminică mai suferind o înfrângere, 0-2 cu Independenţa Baia Mare.

         Preşedintele clubului, George Ruscău, spune că aceste rezultate vin pe fondul schimbării majore a lotului. „Avem un lot foarte tânăr, cu jucătoare născute între 1992 şi 2000, doar trei jucătoare fiind păstrate din sezonul trecut. Unele s-au transferat, la altele am renunţat, astfel că echipa este formată majoritar din junioare. Pregătim un proiect pentru următorii 3-4 ani şi acesta era momentul potrivit, pentru că vom juca baraj cu o echipă clasată a doua în serie. Obiectivul este să construim acest lot tânăr şi să sperăm că nu vom retrograda, dar un an în Liga I nu ar fi un dezastru”, ne-a declarat George Ruscău.

         Potrivit acestuia, speranţele clubului s-au legat de rezultatele de anul trecut, în sensul finanţării. „Până la urmă am văzut că ori ai, ori nu ai rezultate, susţinere financiară tot nu există”, a concluzionat el.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5