Nicoleta Voica, Roxana Marcu, Englezu şi Lara, în recital de Zilele Lechinţei

Timp de două zile, comunitatea din Lechinţa este în sărbătoare, ca o încununare a muncii de peste an, anunţă primarul Romeo Florian. Organizatorii – Primăria şi Consiliul Local Lechinţa, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud prin Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud – propune două zile de activităţi sportive şi culturale, pentru toate gusturile şi vârstele.

Vineri, 17 august, de la ora 16.00,pe terenul sintetic al Liceului Tehnologic Lechinţa, vor debuta activităţile sportive, seara fiind programată, pe scena în aer liber, celor care vor să se întreacă la karaoke.

Sâmbătă, de la ora 15.00, spectacolul va începe cu Grupul vocal al Liceului de Muzică „Tudor Jarda” Bistriţa, în coordonarea Cristinei Bălan. Vor evolua soliştii Emilia Corina Banabic, Maria Gordon,Larisa Ştefania Varga, Ionuţ Silviu Avram şi Ioana Măgheruşan.

De la ora 16.00, Ansamblul folcloric profesionist „Cununa de pe Someş” din Bistriţa va prezenta suite instrumentale, dansuri popularedin diferite zone, alături de soliştii vocali.

Invitaţi speciali la această ediţie sunt Nicoleta Voica, Săndel şi Aurora Mihai, Roxana Marcu, Englezu şi Lara, dar şi DJ Jonnssy&Anner de la Kiss FM. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5