Ionuț Simionca: Împreună cu conducerea echipei Gloria Bistrița, pregătim Stadionul Jean Pădureanu pentru meciul de luni!

Împreună cu conducerea echipei Gloria Bistrița, pregătim Stadionul Jean Pădureanu pentru meciul de luni. Ne dorim ca bistrițenii să vină cu plăcere la fotbal, pe un stadion curat, în condiții de siguranță.
Ne vedem luni, în 16 august, începând de la ora 18.00, la prezentarea Echipei Gloria Bistrița 2018, după care vom urmări împreună meciul dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor!

Comentarii

13/08/21 11:59
Paul

Incă din timpul campaniei pentru alegerile locale, Ionuț Simionca în calitate de candidat la primăria Bistrița avea ca obiectiv esential in programul său electoral dezvoltarea sportului. In acest sens, unul dintre proiecte se referea la achiziționarea și renovarea reabilitarea Stadionului Jean Pădureanu, modernizarea Sălii Polivalente și integrarea acestor obiective sportive într-o zonă de promenadă legată de parcul central, pădurea Codrișor și ștrand. (https://rasunetul.ro/ionut-simionca-sustin-sportul-local-iar-bistrita-po....)
Chiar dacă nu a iesit primar, Ionuț Simionca se implică în salvarea și revitalizarea fotbalului bistrițean. (https://rasunetul.ro/ionut-simionca-pmp-pune-umarul-la-salvarea-gloriei-...)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5