Ionuţ Simionca: PMP pune umărul la salvarea Gloriei Bistriţa! A propus înfiinţarea unei secţii de fotbal în cadrul CS Gloria 2018 B-N!

Preşedintele PMP B-N, Ionuţ Simionca, a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă a decis ca prin aleşii judeţeni să se implice în revitalizarea fotbalului la nivelul judeţului, mai ales că Bistriţa-Năsăud a fost recunoscut la nivel naţional prin performanţele Gloriei Bistriţa.

„Consider că este momentul să nu mai trăim din amintiri şi să onorăm aceste amintiri prin acţiune, să facem performanţă, să ne implicăm într-un sport atât de iubit de bistriţeni, pentru a-l resuscita. Am văzut că administraţia municipală nu doreşte să sprijine fotbalul, cu toate că veniturile municipiului Bistriţa sunt mult mai generoase în comparaţie cu cele ale Consiliului Judeţean. Noi, echipa PMP, prin consilierii PMP, am hotărât să punem umărul la salvarea fotbalului bistriţean şi, în acest sens, PMP a propus înfiinţarea unei secţii de fotbal în cadrul CS Gloria 2018 B-N, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean şi această propunere va fi votată în şedinţa din 30 iunie”, a declarat Ionuţ Simionca.

Potrivit acestuia, CS Gloria 2018 B-N ar urma să preia de la ACS Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa echipa care este în Liga a III-a, dreptul de a participa în Campionatul judeţean de copii şi seniori şi Campionatul Naţional de Liga a III-a.

„Este momentul ca totul să fie transparent. Consiliul Judeţean va susţine financiar echipa de fotbal şi se va îngriji ca această echipă să performeze, să aducă rezultate bune pentru oraşul nostru, iar echipele de copii şi juniori să aibă oportunitatea să joace la noi în oraş. În judeţul Bistriţa-Năsăud sunt peste 200 de tineri sub 18 ani legitimaţi, avem o pepinieră bună”, a declarat Ionuţ Simionca.

Liderul PMP B-N a menţionat că va propune Consiliului Judeţean cumpărarea stadionului „Jean Pădureanu” şi reabilitarea acestuia. „Este important să salvăm fotbalul bistriţean, stadionul este important pentru noi şi ne dorim ca toate competiţiile naţionale, internaţionale, să se desfăşoare pe stadionul municipal”, a precizat Ionuţ Simionca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5