Felicitări! Atletul Dumitru Florin Guț, de la CS Gloria 2018 BN, bronz la Campionatul Balcanic!

Vești fantastice vin din Serbia, acolo unde atletul Gloriei – DUMITRU FLORIN GUȚ a câștigat medalia de bronz în proba de 2000 obstacole.
Performanța este cu atât mai mare cu cât sportivul nostru și-a îmbunătățit și recordul personal cu 7 secunde.
Prof. EMIL RUSZ, antrenor: ”A fost o nebunie de cursă. Încă de la început sportivul meu s-a poziționat al doilea iar după 400 metri a trecut la conducere, fiind primul până aproape de final. Cu 230 de metri înainte de încheierea probei a fost depășit de nu mai puțin de șase concurenți. Ambiția și determinarea lui s-a văzut în acel moment, când din al șaptelea clasat a găsit resurse să vină pe locul 3 și să câștige medalia de bronz. Înainte de cursă aveam al 10-lea timp, în față aflându-se atleți din Grecia, Austria, Turcia, Slovacia și unul din România - însă în final lucrurile s-au schimbat și am reușit să câștigăm medalia. Îl felicit pe sportivul meu pentru ceea ce a reusit la Balcaniadă dar și pentru modul în care se pregătește constant. Mă bucur foarte mult pentru acest rezultat care face cinste României, județului nostru și clubului. Mulțumesc conducerii CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru încredere, susținere și implicare. Contează mult pentru noi!”
Balcaniada de Atletism rezervată juniorilor 2 - U18 (Kraljego, Serbia) a reunit cei mai buni atleți din Slovenia, Bulgaria, Grecia, Croația, Serbia, Republica Moldova, Turcia, Armenia, Ucraina, Azerbaijan, Kosovo, Georgia, Bosnia și Herzegovina, Cipru, Israel, Muntenegru și România.
România a fost reprezentată de un lot format din 37 de sportivi și 17 antrenori.
Felicitări pentru performanță!
sursa: CS GLORIA 2018 BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5