Accident cu 4 persoane, la Sărăţel

Update poliţie:
Astăzi, 6 iulie, polițiștii rutieri din Beclean au intervenit la un accident rutier, produs între localitățile Sărățel și Bistrița, pe Drumul Național 17.

Din primele verificări efectuate la fața locului, un bărbat de 80 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Sărățel-Bistrița, a intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi fost oprit la o trecere la nivel cu calea ferată, la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani, din Bistrița.Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani din Năsăud.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 80 de ani și au unei pasagere din autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.
...
Update:
Pompierii au găsit la locul accidentului patru persoane, toate conștiente și cooperante. Vor fi transportați la spital o femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani și un bărbat în vârstă de aproximativ 82 de ani, ambii prezintă multiple contuzii.
...
Un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD intervin în localitatea Saratel la un accident rutier. Din primele informații în accident sunt implicate patru persoane, dintre care una afirmativ inconștientă. Intervenția este în dinamică, transmite ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5