Vasile Șut a preluat al treilea mandat de primar al comunei Tiha Bârgăului

Vasile Șut a fost învestit pentru al treilea mandat de primar al comunei Tiha Bârgăului, la ceromonia festivă fiind prezenți ministrul Bogdan Ivan, secretarul de stat Monica Săsărman, primarul Becleanului - Nicolae Moldovan, preoții parohi din comună, dar și alți invitați din comunitate. Mesaje de felicitare, dar și de susținere a frumoasei comunități de pe Valea Bârgăului au fost transmise de oficialități.
Cei 15 aleși locali - zece social-democrați, trei liberali și doi membri AUR - au depus jurământul în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Local Tiha Bârgăului, Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud fiind reprezentată de către secretarul general Carmen Toderașc și consilierul juridic Ioana Curea.
"Avem multe investiții în derulare la Tiha Bârgăului și sperăm să colaborăm la fel de bine cu aleșii locali și angajații primăriei, pentru că interesul nostru comun este dezvoltarea acestei comunități. Mulțumesc locuitorilor comunei pentru încrederea acordată, vom face tot ceea ce stă în puterea și priceperea noastră să promovăm proiecte în folosul oamenilor", ne-a declarat primarul Vasile Șut.
Propunerea de viceprumar al comunei Tiha Bârgăului este Vasile Todoran, cu care primarul Vasile Șut a făcut echipă și în mandatul care tocmai s-a încheiat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5