Președintele Emil Radu Moldovan: Mulțumesc cetățenilor județului pentru că mi-au dat din nou puterea de a face lucruri bune pentru Bistrița-Năsăud

Ședința festivă de constituire a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost onorată de invitați de seamă. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, președintele Camerei Deputaților – Daniel Suciu, prefectul Teofil Cioarba, ministrul Bogdan Ivan, secretarul de stat Monica Săsărman, secretarul general al Instituției Prefectului – Carmen Toderașc, protopopii ortodocși Alexandru Vidican și Dragoș Cristian, protopopul greco-catoloc Cristian Goia, pastori au cultelor religioase din județ, primari și șefi de instituții deconcentrate au fost alături de aleșii județeni, mai bine de jumătate dintre ei fiind la primul mandat.

După intonarea Imnului Național al României și binecuvântarea Mitropolitul Andrei, prefectul Teofil Cioarbă a deschis ședința, anunțând prezidiul format din decanul de vârstă – consilierul județean Calo Viorica – și tinerii consilieri județeni Lucia-Augusta Săsărman și Vasile Paul Pop.

Au depus jurământul consilierii județeni!

PSD

Camelia Tabără

Paul-Vasile Pop

Claudiu-Daniel Tamaş

Lucia-Augusta Săsărman

Tudor-Mihai Suciu

George Pop

Mirela-Maria Cîrcu

Petru-Nicolae Popescu

Romulus-Tarzan Pop

Simona-Elena Duca

Ioan-Alin Demian

Ciprian Buta

Mihael-Simion Forai

PNL

Cristian Mureşan

Florin-Grigore Rogozan

Cristian-Costel Cîrlig

Marius-Florin Cheţan

Gheorghe Scuturici

Aurelia-Mariana Dan

Viorica Calo

Dorin-Octavian Rus

AUR

Baltă Loredana-Flavia

Constantin-Dragoş Hârjoabă

Ciprian-Darius Iuşan

UDMR

Zsolt Szilagyi

Sipos Timea Zoltan

Liberalul Marin-Vasile Rus nu a fost prezent la ședință, din motive obiective, iar în privința unui mandat de consilier AUR – Honoria Rațiu – se așteaptă decizia definitivă a Curții de Apel Cluj.

         Emil Radu Moldovan a depus jurământul de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pentru al patrulea mandat, iar coincidența face să fie în aceeași sală de ședințe a Primăriei Bistrița.

“Sper să avem înțelepciunea necesară să putem să facem în continuare lucruri bune pentru concetățenii noștri care ne-au dat încrederea în 9 iunie 2024. Aș vrea să folosesc acest prilej să mulțumesc celorlate plenuri ale Consiliului Județean, alături de care am dus o muncă susținută. Am preluat județul Bistrița- Năsăud, de undeva de jos și cu toții împreună, indiferent de culoarea politică și de simpatii am avut puterea și înțelepciunea să punem interesele cetățenilor, ale dezvoltării județului Bistrița-Năsăud pe primul loc. Suntem unul dintre cele mai performante plenuri de consilii județene, care nu-și consumă energiile pe dispute, ci pentru a face lucruri pentru oameni”, a declarat președintele Emil Radu Moldovan.

În discursul său, acesta a subliniat faptul că este optimist că și noul plen al Consiliului Județean, cu energii noi, poate contribui la continuarea proiectelor de dezvoltare și la promovarea unor inițiative, pentru Bistrița-Năsăud, „cel mai minunat loc de pe pământ”.

Prioritatea acestui mandat, a menționat președintele Radu Moldovan, este infrastructura mare – interconectarea județului cu alte zone ale țării și cu Europe, prin  drumuri expres, Autostrada Nordului, amintind de necesitatea variantei ocolitoare a Bistriței, a Năsăudului,  dar și a orașului Sângeorz-Băi.

“Mulțumesc cetățenilor județului pentru că mi-au dat din nou puterea de a face lucruri bune pentru Bistrița-Năsăud. Eu voi face tot ce ține de mine, ca și până acum, să mă țin de cuvânt, iar la finalul celor 4 ani, faptele să vorbească de la sine”, a transmis președintele Radu Moldovan.

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5