Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița: Proiecte de peste 100 milioane lei pentru echipamente la Secția de Oncologie și reabilitarea Secției de Psihiatrie

         Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița are depuse cereri de finanțare de peste 100 de milioane lei, atât pentru dotări cu echipamente, cât și pentru infrastructura spitalicească sau digitalizare.

         Astfel, pentru dotarea cu echipamente a Secției de Oncologie, a fost promovat un proiect cu o valoare de 22,2 milioane lei. La Ministerul Sănătății, este depus un proiect pentru extinderea, reabilitarea și dotarea Secției de Psihiatrie, estimat la 86, 4 milioane lei, care ar urma să fie finanțat prin Banca Europeană de Investiții.

Pentru digitalizarea sistemului medical din Secțiile externe al SCJU Bistrița este depusă o cerere de finanțare de cinci milioane lei. În lucru, este și documentația pentru un proiect de modernizare a Secției de recuperare, care funcționaează la fostul Hotel Krone.

În prezent, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița implementează proiectul „Spitalul Județean de Urgență Bistrița - extinderea pavilionului spitalului prin construirea unei clădiri noi”, finanțat prin PNRR, cu o valoare de 100 milioane euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5