Primarul Alexandru Anca (ILva Mare): Cu încredere și speranță, am depus astăzi jurământul de credință!

Primarul Alexandru Anca revine în funcția de primar al comunei Ilva Mare, depunând jurământul în cadrul ședinței de cinstituire a noului Consiliu Local, girată de prefectul Teofil Cioarbă. Monica Săsărman, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a fost alături de primarul Alexandru Anca la ceremonia festivă, remarcând implicarea femeilor în activitatea administrativă, cinci doamne fiind în componența legislativului local. "Femeia este pilonul de bază al dezvoltării oricărei comunități", a menționat Monica Săsărman, reafirmând sprijinul Consiliului Județean și al președintelui Radu Moldovan pentru comunitatea din Ilva Mare.
"Cu încredere, speranță, dar și emoție, am depus astăzi jurământul de credință și încep oficial noul mandat de primar al comunei Ilva Mare.
Vă mulțumesc, încă o dată, cetățenilor comunei Ilva Mare, că mi-ați acordat din nou această responsabilitate, care mă onorează, dar mă și responsabilizează. Le mulțumesc domnului prefect Teofil Cioarbă și doamnei Monica Săsărman - secretar de stat în cadrul MDLPA, pentru prezența la acest eveniment și pentru susținerea activității Primăriei Ilva Mare.— în Comuna Ilva Mare, Bistrița-Năsăud.
Le mulțumesc tuturor consilierilor locali, le urez succes și sunt convins că vom colabora în interesul comunității noastre!
Ne așteaptă un mandat cu multe încercări și provocări, dar sunt convins că, cu muncă, chibzuință și comunicare, vom reuși să realizăm multe lucruri bune pentru comuna Ilva Mare.
Dumnezeu să ne ajute!, este mesajul transmis de primarul Alexandru Anca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5