Partidul Național Liberal Bistrița-Năsăud nu va face nicio alianță politică cu binomul PSD-AUR!

Comunicat de presă

Partidul Național Liberal Bistrița-Năsăud nu va face nicio alianță politică cu binomul PSD-AUR! Decizia a fost adoptată în unanimitate în cadrul Biroului Politic Județean al PNL BN.

În data de 26 octombrie 2024, a avut loc ședința Biroului Politic Județean  al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud. În cadrul acesteia s-au luat mai multe decizii politice, printre care cea referitoare la excluderea unei alianțe politice cu PSD și AUR. În consonanță cu strategia națională a Partidului Național Liberal, la nivelul filialei județene a PNL BN nu va fi constituită nicio majoritate politică cu PSD și AUR. Partidul Național Liberal rămâne singura alternativă reală și sănătoasă la sistemul baronial creat de PSD în județul Bistrița-Năsăud, obiectivul nostru fiind câștigarea alegerilor prezidențiale și parlamentare.

O altă decizie a vizat desemnarea liderilor de grup ai Partidului Național Liberal din cadrul Consiliului Local al municipiului Bistrița și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. În urma analizei propunerilor formulate de către consilierii locali, respectiv județeni, au fost desemnați ca lideri de grup domnul Sorin Hangan – lider de grup al consilierilor municipali și domnul Florin Rogozan - lider de grup al consilierilor județeni.

Biroul de presă PNL BN

Bistrița, 26.10.2024

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5