Dacă ar durea prostia…

Încă o adolescentă, păcălită de o ghicitoare la Beclean

O adolescentă de 16 ani din comuna Spermezeu a fost prostită de „o ghicitoare”, femeia lăsând-o fără bijuterii din aur şi suma de 160 lei.

B.I. a fost înşelată marţi, la amiază, pe strada Piaţa Liberatăţii, în Beclean, dar poliţiştii au fost sesizaţi după trei zile. „În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că tânăra a fost abordată de o femeie care i-a propus să-i ghicească viitorul. Aceasta a fost de acord şi, la solicitarea femeii, a pus de bunăvoie două inele, brăţara şi suma de 160 de lei într-un şerveţel pe care l-a dat necunoscutei. Aceasta l-a înfăşurat într-o batistă pe care i-a legat-o tinerei de haină, cu recomandarea să nu o desfacă o jumătate de oră. Când a desfăcut batista, tânăra a constatat că, profitând de neatenţia ei, femeia a înlocuit şerveţelul cu un altul în care erau pietre”, explică subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Finalmente, valoarea prejudiciului este de 1000 lei. Poliţiştii din Beclean au deschis o anchetă în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5