Bernadette Szocs, speranţa tenisului de masă românesc

 

Beatrice Romănescu, PR-ul Federaţiei Române de Tenis de Masă, declară, într-un interviu pentru Ziarul Ring, că Bernadette Szocs este speranţa României pentru acest sport.

          “Dintotdeauna, tenisul de masă românesc a avut sportivi care au atins cele mai înalte culmi ale performanţei şi au purtat numele României în lume. Pentru a fi campion, trebuie să ai o dorinţă, un vis sau o chemare. Bernadette Szocs le are pe toate acestea la un loc. Ea este, azi, speranţa noastră de mâine, cea care a confirmat până acum că România se află pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în Europa şi nu numai. A câştigat cam tot ce se putea la categoria ei de vârstă până acum şi cu atât mai mult de acum încolo trebuie să avem grijă să păstreze un drum ascendent, lipsit de trufie şi plin de încredere”, declară Romănescu despre sportive legitimată la CSM Bistriţa.

          Aceasta susţine că “Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 reprezintă ţelul suprem pentru sportivii noştri, iar voinţa de a câştiga este cea mai important”. “Luptăm pentru o medalie care ar reprezenta premiera pentru tenisul de masă românesc”, spune membra staff-ului FR Tenis de masă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5