Două primării inspectate de Garda de Mediu. Felicitările, pentru copii

Comisariatul Judeţean al Găzii de Mediu a efectuat, în perioada 15-18.04.2013, inspecţii la primăriile Budacu de Jos şi Cetate privind modul de salubrizare a cursurilor râurilor şi a rigolelor de colectare ape pluvială. Potrivit comunicatului de presă, nu au fostaplicate sancţiuni.

„Totodată a fost verificată şi Rezervaţia naturală „Poiana cu narcise” (Laleaua pestriţă) din pădurea Şesul Orheiului unde se aflau elevii clasei a 7-a A a Şcolii Gimnaziale Petriş, care împreună cu doamna profesoară Camelia Moldovan desfăşurau activitatea de salubrizare a acestei zone. Dorim să le mulţumim elevilor pe această cale şi le dorim şi altor elevi sa le urmeze exemplul”, transmite comisarul şef Maxim Pop.

Comentarii

19/04/13 12:43
Parinte

Si elevilor scolii Orheiu- Bistritei trebuie sa le multumim pentru actiunea de salubrizare desfasurata joi, 18 aprilie 2013,coordonati de doamnele invatatoare Moldovan Oana ,Bucsa Anamaria si Odorheian Cristina. Rezultatele actiunii au fost 7 saci de resturi menajere (aproximativ 250 kg) adunate din perimetrul Rezervatiei.Consideram ca multumirile trebuiau adresate si lor.

19/04/13 16:21
Anonim

Ma intreb, cate deseuri au adunat elevii clasei a VII-a, din moment ce s-a realizat salubrizare de catre scoala Orhei cu doar cateva ore mai inainte???

19/04/13 16:53
parinte

Daca domna de la a VII ar face si matematica cata curatenie face tati copii nostri ar lua capacitatea

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5