Topul liceelor din Bistriţa-Năsăud, după absolvenţi cu diplomă de BAC
Joi, 10/08/2015 - 14:32
Învăţământul bistriţean păstrează aceeaşi linie – „peste media naţională” – la examenul de Bacalaureat, anul acesta înregistrându-se o promovabilitate de 71,63% . Cea mai spectaculoasă creştere a ratei promovabilităţii a fost reuşită de Liceul Tehnologic de Servicii, cu peste 30%, urmat de Colegiul Silvic „Transilvania”.
Topul liceelor este deschis de C.N. „Liviu Rebreanu”, unde 98,7% dintre absolvenţi au promovat examenul maturităţii, pe următoarele poziţii fiind CN „George Coşbuc” – 95% şi CN„Andrei Mureşanu” cu 91%. Din fericire, în judeţul nostru nu mai există licee cu promovabilitate zero.
Citiţi şi:
- Vezi topul liceelor din Bistriţa-Năsăud la BAC!
- 5 medii de 10 la bacalaureat! Vezi topul liceelor!
- Primarul Paul Știr: Liceul Tehnologic,,Ion Căian Românul” Căianu Mic, în topul liceelor din județ! Felicitări, Alexandra Horț!
- Topul liceelor din Bistriţa-Năsăud după rata de promovabilitate!
- La Evaluarea Naţională, sub media naţională

Meniu principal
Ultimele stiri
Cultura
Comentarii
STELUTA NASTAE -
Mie, 20:09
Către:
CONSILIUL DE MEDIERE
În atenția dnei Ramona-Mirabela Mocian, Președinte
Prezentul...
STELUTA NASTAE -
Mie, 20:08
Către:
CONSILIUL DE MEDIERE
În atenția dnei Ramona-Mirabela Mocian, Președinte
Prezentul...
Toni -
Mie, 16:55
La un an de mandat Gabriel Lazany supranumit "primarul 8 voturi" s-a remarcat prin blocarea...
Breniuc Gherghina -
Mar, 15:18
Felicitări, președintelui Consiliului de Mediere pentru toate demersurile făcute pentru respingerea...
La Birtul Robin Hood -
Mar, 11:19
Și cere-le să ierte, și Doamna Buzoianu,
Și pădurarul care te-a prins cu arcanul!
Aniversări
La popas aniversar, gândurile noastre bune se îndreaptă către părintele Călin Motogna, preot paroh la Figa.
Este o zi specială pentru chef Elena Rus din Tiha Bârgăului!
Calde urări aniversare, însoțite de gânduri de bine, adresăm în zi de naştere, domnului ec. GHEORGHE TUŢĂ, din Bistriţa.
La mulți și rodnici...























Adaugă comentariu nou