Primarul Paul Știr: Liceul Tehnologic ,,Ion Căian Românul” Căianu Mic, în topul liceelor din județ! Felicitări, Alexandra Horț!

Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic, remarcă reezultatele lăudabile la Bacalaureat obținute de absolvenții Liceului Tehnologic ,,Ion Căian Românul”.

"Prieteni dragi, vă anunț cu mare bucurie că Liceul Tehnologic ,,Ion Căian Românul” Căianu Mic se află în topul liceelor din județul nostru în urma rezultatelor obținute la Bacalaureat, rezultând o rată a promovabilității de 89,50% pentru promoția curentă și 85,71% dacă luăm în calcul și elevii din promoțiile anterioare care au susținut Bacalaureatul acum!
Felicitări tuturor absolvenților pentru rezultatele foarte bune, corpului profesoral pentru toată munca depusă și pregătirea acordată, precum și părinților pentru susținerea elevilor noștri și buna colaborare cu această frumoasă unitate de învățământ!
De asemenea, aduc felicitări domnișoarei Alexandra Horț, pentru media 9.51, cea mai mare medie obținută!
Dragi absolvenți, mult succes în tot ceea ce veți face în continuare!
An de an, liceul din Căianu Mic se evidențiază printr-o rată foarte bună de promovabilitate la Bacalaureat, iar absolvenții noștri ajung să urmeze cu succes universități foarte bine cotate!
Primăria Căianu Mic va fi în continuare partenerul principal al educației pe plan local!", a scris, pe pagina de facebook, primarul Paul Știr.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5