Campanie umanitară Răsunetul ! Un gest de omenie. Mihaela Imbuzan a mobilat casa familiei Simionca din Jelna, cea care a trecut printr-un incendiu tragic în primăvară

În urmă cu ceva timp, am fost contactaţi de doamna Mihaela Imbuzan care ne-a întrebat dacă cunoaştem persoane care au nevoie de mobila dintr-un apartament. Ne-am mobilizat şi ne-am gândit că cei care ar preţui acest ajutor ar fi cei din familia Simionca, despre a cărei tragedie am scris în primăvară. După ce munca de-o viaţă le-a ars într-un incendiu în luna mai, din casă rămânându-le doar pereţii, lumea bună se adună în jurul membrilor familiei Simionca din Jelna. Povestea tristă a doamnei Florica Simionca, care a crescut până la 14 ani pe stradă şi nu a avut niciodată o viaţă uşoară, actualmente soţul ei fiind imobilizat într-un scuan cu rotile, a impresionat-o şi pe doamna Mihaela Imbuzan, care a oferit familiei din Jelna mobila din apartament, cea din cele două camere, precum şi vasele de bucătărie. Pentru cei doi gemeni de doi ani – Andrei şi David, Mihaela a adus haine, încălţăminte, jucării, dar şi cărţi cu poveşti.
„Mă bucur că am reuşit împreună să ajutăm această familiei. Eu sper să preţuiască şi să folosească sănătoşi toate cele oferite”, ne-a declarat Mihaela.
Noi nu putem decât să-i mulţumim şi s-o asigurăm că faptele bune sunt întotdeauna răsplătite de către Cel de Sus.
Împreună putem fi întotdeauna îngeri salvatori pentru cei care au nevoie de noi. Redacţia „Răsunetul” vă aşteaptă atunci când vreţi să faceţi un gest umanitar pentru ca, împreună, să descoperim familiile care într-adevăr au nevoie de ajutor şi, mai mult, ştiu să şi preţuiască lucrurile oferite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5