Norica Nicolai, în campanie la Bistriţa

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare a adus-o în oraşul nostru, şi pe vicepreşedintele PNL Norica Nicolai, prima pe lista liberală pentru Parlamentul European.

Norica Nicolai a declarat la Bistriţa, în cadrul unei conferinţe de presă, că PNL derulează o altfel de campanie, iar odată ajunsă la Bruxelles va milita în favoarea fondurilor structurale destinate României. De asemenea, vicepreşedintele PNL a mai spus că va încerca să caute soluţii pentru a contribui la determinarea unei politici comune de gestionare a frontierelor Uniunii Europene, care să ţină cont de interesele României.

„Voi căuta soluţii pentru îmbunătăţirea activităţii Agenţiei Europene de Gestionare a Cooperării Operative ale Frontierei Externe a statelor membre ale UE, utile în finalizarea proiectului de securizare a frontierelor în ţara noastră”, a declarat Norica Nicolai.

Nicolai nu a ratat ocazia să critice actuala coaliţie, acuzând-o că nu este deloc preocupată de starea României, ci de înlocuirea directorilor în deconcentrate, înlocuiri care se fac în funcţie de numărul de voturi aduse.

„Am observat cât de preocupată este actuala guvernare de numirile în deconcentrate. În funcţie de voturile aduse, vor fi numiţi şi noii directori. Fiecare director are o cotă de voturi, o cotă pentru EBA, o cotă pentru PD-L, şi în funcţie de cota de voturi, vor fi numiţi directori sau nu. Nu este normal şi trebuie să se termine odată împărţeala asta nenorocită”, a spus eurocandidatul liberal Norica Nicolai.

Norica Nicolai are 52 de ani. Este de profesie jurist, specialist în justiţie europeană şi în siguranţă naţională. A fost senator în Parlamentul României (2000-2008), vicepreşedinte al Senatului, preşedinte al Comisiei Juridice şi membru al Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară a NATO.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5