La Năsăud cu „TIMDAR” şi RAIFFEISEN

„Nouă ne pasă - şansa unei noi vieţi”

,Plini de speranţă că primăvara va birui aducând cu ea căldura mult dorită, echipa Timdar Năsăud, împreună cu Banca Raiffeisen reprezentata prin domnul director Dănescu Virgil a mai desfăşurat încă o acţiune de mare amploare în cadrul proiectului pentru vârstnici ,,Noua ne pasă - şansa unei noi vieţi!". Astfel, peste 40 de persoane au putut beneficia timp de aproape patru ore de programul şi surprizele oferite în mod gratuit de echipa Asociaţiei Timdar- Năsăud. Prezenţa preoţilor Sermesan Ovidiu şi Greabu Lucian au oferit şansa unor mesaje spirituale, precum şi o rugăciune binevenită.

Cu cuvinte alese domnul Dănescu a prezentat câteva date despre proiect, precum şi oferta bogată şi variată pe care banca Raiffeisen o are pentru toate categoriile de vârstă, inclusiv pensionari.

La restaurantul Moravia a fost aranjată o frumoasă expoziţie de tablouri aparţinând pictorului Bumbu Nechita şi o expunere de volume literare aparţinând soţiilor Lucreţia şi Ioan Mititean, atât tablourile cât şi cărţile au conţinut date şi elemente importante despre Năsăud şi Valea Somesului.

Un alt invitat de seamă ce a venit cu o prezentare a fost domnul Nechiti George, al cărui muzeu privat, situat în localitatea Feldru, a trecut prin renume dincolo de graniţele ţării. Meniul servit a fost delicios chiar dacă a fost un meniu de post şi a fost binevenit alături de băuturile răcoritoare, fructe, ceai, cafea etc.

Moraru David, director general al Asociaţiei Timdar, a făcut numeroase prezentări cu privire la acţiunile şi evenimentele asociaţiei în decursul celor aproape doi ani de existenţă.

O muzică plăcută, cu acorduri vechi, împletite cu altele mai noi, o tombolă cu surprize amuzante şi utile, alte mesaje, au fost încă câteva elemente care au făcut ca acea seară să fie completă şi plăcută.

Mulţumim pe aceasta cale băncii Raiffeisen care a ales să investească în comunitate şi în vârstnicii acesteia şi tuturor colaboratorilor care ne-au susţinut şi care au avut mesaje şi urări în cadrul evenimentelor desfăşurate. Mulţumim si proprietarilor restaurantului Moravia, cât şi personalului care de fiecare dată ne-a servit şi tratat cu atenţie.

Mulţumim tuturor care aleg să fie alături de TIMDAR atât în vremuri bune, cât şi la greu - împreună ne va fi mai bine. Vă aşteptam!.... David Moraru- 0751.111.692".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5