Noul director al Bibliotecii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, telceanul Valer Simion Cosma

Concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, organizat după pensionarea doamnei lect.univ.dr. Maria Rodica Volovici, fosta directoare, a fost câștigat de Valer Simion Cosma.

 

Postul de director al Bibliotecii Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a fost scos la concurs în data de 15 martie, iar concursul s-a desfășurat miercuri, 13 aprilie. Câștigător a fost desemnat Valer Simion Cosma.

Originar din Telciu, Valer Simion Cosma este istoric, antropolog, publicist și cercetător recunoscut, axat pe studiul ruralității, modernității și justiției sociale în Europa, în special în România. Și-a terminat doctoratul în istorie și filozofie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, și de atunci a editat și publicat 5 cărți și 19 articole legate de aceste teme. În ultimii ani, Dr. Valer Simion Cosma a dezvoltat o expertiză crucială relevantă pentru tema rețelelor alimentare alternative din România. El a abordat critic subiectele țărănimii și justiției sociale din România dintr-o perspectivă istorică și culturală.

Sursa mesageruldesibiu.ro

Comentarii

16/04/22 10:20
Rodica Fercana

Felicitări, prețuire și admirație pentru consăteanul meu, dr. Valer Simion Cosma!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5