Pe piaţa Bistriţei şi judeţului, o vedetă incontestabilă

Noul MERCEDES – BENZ SL ROADSTER OFERIT DE ATP EXODUS

O noutate pentru iubitorii de automobilism constă în faptul că, la showroom-ul din Bistriţa, ATP Exodus prezintă iubitorilor de Mercedes-Benz o bijuterie, o operă de artă ce caracterizează noul stil şi o noua gamă, modelul SL ROADSTER.
Interiorul maşinii se defineşte printr-un lux sportiv menit să încânte privirea. Duzele de ventilaţie din partea frontală, cu aspect de „turbină” amintesc nostalgicilor de tradiţia autovehiculelor sportive de la Mercedes-Benz ce au scris istorie.
Volanul sport, multifuncţional, cu trei spiţe galvanizate, este aplatizat în partea inferioară şi aminteşte, de asemenea, de estetică autovehiculelor de curse. Acelaşi lucru se poate spune şi despre panoul de instrumente, cu ecranul său color, butoanele cu design clasic şi contururi cu aspect tridimensional, cadranele cu lumină de fundal. Caracterul luxos al SL-ului este amplificat de o gamă de ornamente din lemn nobil sau din aluminiu. Designul scaunelor nu mai are nevoie de nicio prezentare. Extravaganţa interiorului creează o atmosferă unică.
Noile motoare cu 6 şi 8 cilindri utilizează o tehnologie de ultimă generaţie şi îmbină în mod armonios caracteristicile de funcţionare uniformă şi eficienţă ecologică cu trăsăturile supreme în materie de agilitate şi dinamică de conducere.
Vizitaţi ATP Exodus din Bistriţa, Drumul Cetăţii, nr. 52, unde veţi vedea lux şi performanţă şi o să vă îndrăgostiţi la prima vedere de „bijuteria” SL Roadster.

Comentarii

01/06/12 10:41
vizitator

Sunt masini pentru bogotanii si "baietii destepti", care guverneaza aceasta Romanie.
Dar pentru marea majoritate, pe cand o sa vedem o masina populara, asa cum este VW pentru nemti , sau Suzuky pentru japoneji...de exemplu ? Una dupa banii nostrii ai tuturor... O sa spuneti ca Dacia este ok... si va intreb... cine are 13 mii de euroi s-o cumpere ? Daca era acolo... 5-6 mii de euroi... cu siguranta, nu mai aducea nimeni masini second din strainatate( cat costa marea majoritate second, aduse...).
Cine are 13 mii de euro, din strinatate, cu acesti bani isi ia un Mercedes ...nu o Dacie... care nu zice nimeni ca nu-i "buna"... dar e mult prea scumpa pentru noi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5