Noul SL la ATP Exodus

În perioada 24-25 mai 2012, ATP Exodus prezintă iubitorilor de Mercedes-Benz, la showroom-ul din Bistrita, avantajul de a admira o operă de artă ce defineşte noul stil – SL Roadster.

Trăsătura noului SL Roadster este prezența sa puternică. Steaua organică integrată în lamele, soft nose-ul si grila masivă, amplifică senzaţia de lăţime. Cu acoperișul vario coborât sau ridicat – obiectivul de design de a crea o estetică echilibrată cu o interacțiune armonioasă între progres și tradiție, a fost implementat cu succes în cazul noului SL.
Interiorul maşinii se defineşte printr-un lux sportiv menit să încânte privirea. Duzele de ventilație din partea frontală cu aspect de „turbină” amintesc nostalgicilor de tradiția autovehiculelor sportive de la Mercedes-Benz ce au scris istorie.
Volanul sport multifuncțional, cu trei spițe galvanizate, este aplatizat în partea inferioară și amintește, de asemenea, de estetica autovehiculelor de curse. Acelaşi lucru se poate spune şi despre panoul de instrumente, cu ecranul său color, butoanele cu design clasic şi contururi cu aspect tridimensional, cadranele cu lumină de fundal. Caracterul luxos al SL-ului este amplificat de o gamă de ornamente din lemn nobil sau din aluminiu. Designul scaunelor nu mai are nevoie de nicio prezentare. Extravaganţa interiorului crează o atmosferă unică.
Noile motoare BlueDIRECT disponibile pentru noul SL reprezintă alegerea ideală pentru a simţi plăcerea pură de a conduce un model roadster. Acestea sunt perfect adaptate cerinţelor acestui tip de autovehicul.

Noile motoare cu 6 şi 8 cilindri utilizează o tehnologie de ultimă generaţie şi îmbină în mod armonios caracteristicile de funcţionare uniformă şi eficienţa ecologică cu trăsăturile supreme în materie de agilitate şi dinamică de conducere.
Tehnologii inteligente extrem de eficiente: reducerea consumului de carburant este asigurată printr-un proces avansat de combustie, funcţia ECO start/stop standard, un sistem complet nou de admisie şi de evacuare a gazelor de eşapament, de managementul inteligent al alternatorului şi o implementare consecventă a principiilor de construcţie cu greutate redusă, pecum si de caroseria din aluminiu
Cele şapte trepte de viteză ale transmisiei 7G-TRONIC PLUS asigură un raport de transmisie mai mare între prima şi ultima treaptă de viteză, dar şi intervale mai mici între treptele de viteză. Acest lucru asigură o turaţie optimă a motorului în orice moment, reduce consumul de carburant şi permite o schimbare aproape imperceptibilă a treptelor de viteză. Pentru modelul 63 AMG, cutia e AMG Speedshift cu ambreaj umed la pornire.
Suspensia cu sistem de amortizare adaptivă este standard, anulând astfel contradicţia dintre confort şi dinamism, sporind plăcerea de a conduce. Sistemul de control activ al suspensiei (ABC) asigură un nivel maxim de confort în timpul conducerii şi un dinamism sporit datorită combinaţiei dintre suspensia activă şi amortizarea pasivă. Cu ajutorul acestui sistem, vibraţiile caroseriei autovehiculului la pornirea de pe loc şi la frânare pot fi reduse la fel de eficient precum efectul de ruliul în viraje. În acest caz, şoferul poate opta pentru modul de conducere Sport/Confort. De asemenea, suspensia AMG performance e o altă variantă care poate fi aleasa.
Noul SL Roadster este un autovehicul cu adevărat special, iar acest lucru este evident încă de la primă privire. Caracterul sportiv al noului SL Roadster este evidenţiat prin excelenţă de modelul exclusivist „Edition 1”. Autovehiculul se inspiră din originea sa legendară: cu vopseaua designo pentru caroserie de culoare argintie magno crystal (disponibilă opţional) şi tapiţeria designo Exclusive din piele roşu clasic la interior. Pachetul AMG sport creează un nou limbaj de design în întregime pe care autovehiculul îl scoate în evidenţă cu o întreagă gamă de caracteristici.

Noul SL Roadster vă aşteaptă la ATP Exodus, în showroom-urile Mercedes-Benz.
Vom avea plăcerea să vă prezentăm un lux aparte, de care vă veţi îndrăgosti la prima vedere.

Pentru mai multe informaţii şi programări la test drive vă aşteptăm la ATP Exodus,
Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz
Bistriţa, Drumul Cetăţii Nr.52,
Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz
Baia Mare, B-dul Bucuresti, Nr.65
www.atp-exodus.com

Comentarii

19/06/17 11:44

A fost foarte frumos atunci, imi plac foarte mult aceste masini, sa ne mai vedem si in 2017.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5