Nu bubuiţi, cu „zidul sonic”, deasupra Bistriţei !

Un fenomen ciudat, neplăcut, agresiv, alarmant, asemănător exploziei unor bombe în război, dăunător sănătăţii cardiacilor şi nu numai, se petrece de ceva timp, zilnic, la aceeaşi oră, în spaţiul aerian al municipiului Bistriţa.
Credem şi presupunem că avioane de luptă şi interceptare execută exerciţii specifice, aparţinând probabil forţelor NATO sau ale României, sau desfăşoară acţiuni de poliţie aeriană în comun.
Nenorocirea şi inconvenientul constau în faptul că, ajungând deasupra oraşului Bistriţa şi a altor localităţi populate, avioanele având viteze supersonice, „frânează” brusc în atmosferă până la viteza subsonică, producând ceea ce noi numim „spargerea zidului sonic”, adică bubuituri puternice care imită un bombardament cu rachete şi bombe.
Sugerăm şi cerem M.Ap.N. ca asemenea exerciţii necesare Armatei Române pe timp de pace să nu se desfăşoare deasupra localităţilor cu populaţie umană pentru a nu băga frica în oameni şi a nu interpreta greşit, cei bătrâni, că se întâmplă altceva în actuala situaţie politico-militară tensionată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5