NUNTA DE AUR LA BISTRIŢA BÂRGĂULUI

În 20 iulie 2010, de sărbătoarea Sfântului Ilie, în sala de şedinţe a Consiliului Local din Bistriţa Bârgăului, au fost sărbătorite 12 perechi de oameni fericiţi care au împlinit 50 de ani de căsnicie. În cinstea acestei aniversări, Consiliul Local şi Primăria i-au invitat pe cei sărbătoriţi în eleganta sală de şedinţe pentru a-i felicita şi a le înmâna premii în bani, în valoare de 500 lei pentru fiecare pereche. Sărbătoriţii au primit diplome de excelenţă, flori şi torturi aniversare, oferite de primarul Vasile Laba, viceprimarul Leon Hogiu, secretara Elenuţa Leordean, contabila Nastasia Clepşa, precum şi alţi funcţionari din cadrul aparatului primăriei.

Primarul Vasile Laba, profund impresionat de această întâlnire de suflet, a vorbit sărbătoriţilor, având vârste cuprinse între 70m şi 85 de ani, mulţumindu-le pentru efortul depus de aceştia, în timpul când erau mai tineri şi expunând principalele realizări ale comunei din ultima perioadă.

Tuturor perechilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, li s-au făcut fotografii, singure şi în grup, care vor fi oferite, sub formă de tablou, din partea primăriei, după care sărbătoriţii au fost transportaţi cu microbuzul la elegantul restaurant Costas, din Prundu Bârgăului, unde au fost invitaţi la masă.

Cele 12 cupluri sărbătorite sunt următoarele: Bonău Gavril şi Ioana, Bumbar Ioan şi Varvara, Ciurea Cornel şi Elena, Cioanca Nicolae şi Paraschiva, Culda Ioan şi Maria, Lupşor Toader şi Raveca, Morar George şi Marioara, Năuc Ştefan şi Livia, Neuc Vasile şi Ioana, Sabău Nistor şi Ioana, Someşan George şi Floarea, Ţigăroi Vasile şi Palagica.

Este cea de a doua acţiune de acest gen, iniţiată de administraţia comunei Bistriţa Bârgăului, prima fiind în vara anului trecut, fapt care poartă, pe lângă ajutorul material, o intensă căldură sufletească şi un deosebit respect, apreciate de cei sărbătoriţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5