NOI CETĂŢENI DE ONOARE LA BISTRIŢA BÂRGĂULUI

În şedinţa de Consiliu Local al comunei Bistriţa Bârgăului din luna decembrie 2011, consilierii locali au aprobat propunerile de acordare a titlului de Cetăţean de Onoare preotului Emil Timoce şi sportivilor de înaltă performanţă, Mihaela Şteff, multiplă campioană naţională şi internaţională la tenis de masă şi Ioan Sergiu Viorel Costin, campion naţional cu echipa de fotbal Oţelul Galaţi.

Au mai fost acordate Diplome de Excelenţă preotului Alexandru Brici din Bistriţa Bârgăului, preotului Ioan Hăbălău din Parohia Colibiţa şi scriitorului sportiv Vasile Minta Jimborean, născut la Bistriţa Bârgăului.

Festivitatea de acordare a distincţiilor, care au fost înmânate de către primarul Vasile Laba, s-a desfăşurat în două etape, cu ocazia Sărbătorii de Sf. Nicolae, pentru cei trei preoţi din comună, respectiv în Sala de Şedinţe a Consiliului Local, pentru sportivi. Cei care au primit distincţii au evocat ataşamentul lor pentru comună şi au adus mulţumirile cuvenite.

Primarul comunei, Vasile Laba, viceprimarul Leon Hogiu, consilierii locali şi toţi locuitorii comunei Bistriţa Bârgăului au suficiente motive ca să fie bucuroşi de realizările pe linie religios culturală, prin contribuţia deosebită a preoţilor, ca participanţi activi la evenimentele legate de înaintaşii localităţii bârgăuane, precum tenorul Constantin Pavel, poetul Ion Th. Ilea sau poetul George Coşbuc, dar şi a celor doi mari sportivi, recenţi “Cetăţeni de Onoare”, care se adaugă altor sportivi care au primit acelaşi titlu de onoare ai comunei, descrişi cu un deosebit talent în cărţile sale de scriitorul Vasile Jimborean.

Sunt semne clare că la Bistriţa Bârgăului, administraţia locală sprijină credinţa, cultura şi sportul, prin investiţii în săli şi terenuri de sport şi un proiect în perspectivă, pentru o bază sportivă modernă în comună, sens în care rezultatele sunt evidente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5